You On Stage – Voorronde BK Poetry Slam 2017

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert YOS een officiële voorronde van het Belgisch Kampioenschap Poetry Slam in samenwerking met Creatief Schrijven. Dit jaar slaan we de handen niet enkel met Kavka in elkaar, maar ook met MAS in Jonge Handen, waardoor we met veel trots en plezier kunnen stellen dat YOS dé hoogste voorronde van Vlaanderen en omstreken is dit jaar!

Een wedstrijd zonder deelnemers is natuurlijk ook maar een saaie bedoeling, dus zoeken we nog taaltovenaars die zichzelf graag in de voetsporen van Mon of Tom Driesen willen verplaatsen en op deze voorronde een felbegeerd ticket winnen naar de finale op 28 oktober 2017 in Brussel. Hoe schrijf je je in voor deze prachtige wedstrijd? HEEL SIMPEL! Als je op deze link ( https://goo.gl/forms/gWhhh2Urp62VY3kk1 ) klikt, ben er binnen de vijf minuten ingeschreven! Na maximaal een week tijd krijg je een bevestigingsmail van YOS, een briefing voor de avond zelf krijg je op maandag 22 mei per mail toegestuurd!

Naast een professionele jury, die we heel graag hier zullen voorstellen aan jullie, heeft het publiek ook de macht om hun stem te laten gelden! #PowerToThePeople

Speciaal voor deze gelegenheid zal de expositie van de 8ste verdieping (alwaar ook de slam zal doorgaan) ook gratis opengesteld worden en alsof dat nog niet genoeg is, trakteert LucaLoops ons nog op een geweldige muzikale set terwijl de jury in hun finale beraad ligt. #KunstEnCultuurVoorIedereen

Uiteraard is deze voorronde nog steeds zo gratis als een glimlach, dus we zien jullie enorm graag verschijnen op deze heuglijke dag, al dan niet op het podium!