Over Kavka

Kavka vzw organiseert al jaren toonaangevende events in zijn thuisbasis aan de Oudaan of in Zappa op het Kiel. Steeds nieuwe lichtingen van organisatoren kunnen er experimenteren en realiseren hier hun projecten en ideeën. Een 150-tal vrijwilligers zorgen ervoor dat Kavka vzw het hele jaar kan blijven draaien.

Kavka ligt pal in het centrum van Antwerpen en is een ontmoetingsplaats met 90.000-en bezoekers per jaar.  Hier kan je feesten, repeteren, workshops volgen en deelnemen aan tal van andere activiteiten. Het imposante oude schoolgebouw ontpopte zich tot een bruisend jongerencentrum met een concertzaal, café en uiteenlopende werk- en repetitieruimtes. Daarnaast biedt Kavka eventgerelateerde workshops aan en kunnen jonge kunstenaars terecht in de exporuimte.

Zappa is is een evenementenzaal op het Kiel waar een divers aanbod aan events voor en door jongeren gerealiseerd wordt. Naast feesten en concerten biedt Zappa ook plaats aan o.a. bedrijfsevents, beurzen en recepties.

Naast eigen activiteiten en events is het gebouw van Kavka ook de uitvalsbasis voor een aantal organisaties: Bazart, Enig Verschil, Fietskeuken Antwerpen, Gamebox, inslag Expo, Jespo, Kavkapper, Piazza Dell’Arte en Stereo 03. Zappa deelt haar gebouw met de Audiovisuele Uitleendienst van Werkhaven. (zie ‘Partners’)

Kavka: Oudaan 14, 2000 Antwerpen
Zappa: August Leyweg 6, 2020 Antwerpen, www.zappa.be

Met steun van Stad Antwerpen en District Antwerpen.

sponsorlogo_web_NL_stadantwerpen

 

 

 

 

Antwerpen_PMS_5425