Kavka is een jongerencentrum met twee locaties in Antwerpen: Kavka Oudaan en Kavka Zappa ☜ Van 21 juni tot 14 september kan je terecht in onze zomerbar KOERWOUD ☜ Van 15 juli tot 25 augustus zijn de lokalen van Kavka Oudaan niet beschikbaar ☜

Blog

Aarde Aan Daan x You On stage

Aarde Aan Daan x You On stage

Geschreven door Kavka - 22/05/2017

Vijf jaar geleden stuurde Daan een mailtje naar You On Stage, het nieuwe open podium in Kavka. Vrijwilliger, organisator en dichter Yannick schonk Daan zijn eerste optreden en sindsdien zien de twee elkaar regelmatig op podia doorheen België en Nederland. Vandaag staat Daan als frontman van zijn band Aarde aan Daan trots met zijn eerste EP te zwaaien. En waar kan hij die beter presenteren dan in Kavka, waar het al die jaren geleden begon? Markeer zaterdag 10 juni in jullie agenda, want dan is het tijd voor de Aarde aan Daan Releaseparty!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.