Kavka is een jongerencentrum met twee locaties in Antwerpen ☜ Het gebouw in centrum van de stad heet voortaan Kavka Oudaan ☜ Zappa heet vanaf nu Kavka Zappa ☜ Van 22 december tot en met 1 januari is Kavka Oudaan gesloten ☜ Van 2 tot en met 5 januari is het onthaal open van 14u tot 22u ☜

Co-work

Co-work

"We zetten ons in om de nodige tools, kennis en workshops aan te bieden waarmee jongeren kunnen werken aan hun carrière"

— Matthijs Spittel

Violencia

Violencia biedt jongeren een platform waarop ze hun muzikale en artistieke talenten kunnen tonen. Oprichter Matthijs besloot daarbij rond het thema geweld te werken. “We benaderen het thema niet vanuit de rol van het slachtoffer, maar vanuit de rol van de jonge dader,” vertelt hij. “Het zijn vooral jongeren uit moeilijke buurten die dagelijks met geweld in aanraking komen. Muziek is voor hen vaak een uitlaatklep.” Toch wil Violencia meer zijn dan enkel vrijetijdsbesteding. “We zetten ons hard in om de nodige tools, kennis en workshops aan te bieden waarmee jongeren ook effectief kunnen werken aan hun carrière. Violencia is niet enkel een leuke bende, er zit ook een hele serieuze kant aan. Het is aan de jongeren om daarmee iets te doen.”

Matthijs gelooft dat het een grote stap vooruit is als kennis en contacten gedeeld worden onder organisaties zodat ze elkaar kunnen versterken. Kubrik lijkt hem daarvoor de ideale plek.

Op zoek naar een motiverende werkplek?

Er zijn nog enkele bureaus beschikbaar, zowel voor voltijdse als voor flexibele bezetting. Contacteer ons voor meer informatie of maak een afspraak om de sfeer eens te komen opsnuiven.

WERKPLEK AANVRAGEN

Stappenplan

  1. Je dient een aanvraag in om te komen co-worken.
  2. We nodigen je uit voor een gesprek en om de sfeer in Kubrik te komen opsnuiven.
  3. Het contract wordt besproken en getekend.
  4. Je komt co-worken in Kubrik.
  • https://kavka.be/app/uploads/2018/03/DSC_0243-300x0-c-default.jpg
  • https://kavka.be/app/uploads/2018/03/DSC_0280-300x0-c-default.jpg
  • https://kavka.be/app/uploads/2018/03/DSC_0300-300x0-c-default.jpg
  • https://kavka.be/app/uploads/2018/03/DSC_0388-300x0-c-default.jpg
  • https://kavka.be/app/uploads/2018/03/DSC_0417-300x0-c-default.jpg
Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.