N.a.v. COVID-19 sluiten we tot en met 19 april onze deuren ☜ Kavka is een jongerencentrum met twee locaties in Antwerpen: Kavka Oudaan en Kavka Zappa ☜

Co-work

Co-work

"Ik help mensen en organisaties op een persoonlijke manier groeien"

— Niek

U-Niek Advies

Met U-Niek Advies helpt Niek Siebering mensen en organisaties op een persoonlijke manier groeien. “Veel mensen hebben tijdens hun loopbaan wel eens twijfels, of erger: ze raken letterlijk uitgeput of verveeld door hun job. Om dat te voorkomen kan loopbaanbegeleiding uitkomst bieden.” In vier uur neemt Niek je mee terug naar de basis. Je ontdekt wat je echt leuk vindt en waar jouw passie ligt om je vervolgens weer als uniek merk in de markt te zetten.

Maar ook bedrijven of organisaties kunnen bij Niek aankloppen. “Als ondernemer of CEO ben je verantwoordelijk voor de bedrijfscultuur van je organisatie. En je weet dat een gezonde bedrijfscultuur en positief bedrijfsresultaat hand in hand gaan.” Niek helpt graag om het DNA van jouw organisatie zichtbaar te maken en zo uiteindelijk het juiste talent aan te trekken.

Op zoek naar een motiverende werkplek?

Er zijn nog enkele bureaus beschikbaar, zowel voor voltijdse als voor flexibele bezetting. Contacteer ons voor meer informatie of maak een afspraak om de sfeer eens te komen opsnuiven.

WERKPLEK AANVRAGEN

Stappenplan

  1. Je dient een aanvraag in om te komen co-worken.
  2. We nodigen je uit voor een gesprek en om de sfeer in Kubrik te komen opsnuiven.
  3. Het contract wordt besproken en getekend.
  4. Je komt co-worken in Kubrik.
  • https://kavka.be/app/uploads/2018/03/DSC_0243-300x0-c-default.jpg
  • https://kavka.be/app/uploads/2018/03/DSC_0280-300x0-c-default.jpg
  • https://kavka.be/app/uploads/2018/03/DSC_0300-300x0-c-default.jpg
  • https://kavka.be/app/uploads/2018/03/DSC_0388-300x0-c-default.jpg
  • https://kavka.be/app/uploads/2018/03/DSC_0417-300x0-c-default.jpg
Close

Contacteer ons

Heb je een vraag? Laat hier een bericht achter of bel ons op 03 290 88 17.

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.