Kavka is een jongerencentrum met twee locaties in Antwerpen: Kavka Oudaan en Kavka Zappa ☜ EVENTS ☜ CO-WORK ☜ RUIMTE ☜ VRIJWILLIGERS ☜

Ruimte

Kleine danszalen

Kavka Oudaan heeft twee kleine danszalen met een capaciteit tot 20 personen. Ze kunnen gebruikt worden voor dans-, theater- of kunstprojecten, maar ook voor workshops of vergaderingen.

Beide zalen zijn 48 m2, hebben houten vloeren, spiegels en een geluidsinstallatie met mp3-aansluiting. Deze zalen zijn na 18.00u beschikbaar voor activiteiten met muziek.

OPGELET

In de strijd tegen het coronavirus hanteert ook Kavka EXTRA MAATREGELEN. Zo is onder andere de capaciteit van onze zalen lager dan gewoonlijk.

 

 • Kleine danszalen
 • Kleine danszalen

Dansen in Kavka Oudaan

Wil je (met een dansgroep) komen repeteren of wil je een lessenreeks organiseren in een van onze danszalen? Neem dan contact op om te informeren naar de beschikbaarheid.

Kleine danszaal aanvragen

Stappenplan

 1. Je dient een aanvraag in om een lokaal te gebruiken.
 2. We bekijken of het lokaal op het gewenste moment vrij is.
 3. We laten je via mail of telefoon weten of je reservatie gelukt is.
 4. Op de dag van je evenement kom je je aanmelden aan ons onthaal. Daarna kan je het lokaal gebruiken.

Nog vragen?

 1. Nikki Surinx

  Nikki Surinx

  Programmator Lokalen &
  Artistieke Projecten

  (zij/haar)

  Contacteer Nikki Surinx
Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.