Kavka is een jongerencentrum met twee locaties in Antwerpen: Kavka Oudaan en Kavka Zappa ☜ EVENTS ☜ CO-WORK ☜ RUIMTE ☜ VRIJWILLIGERS ☜

Jammings

  • Jammings
  • Jammings

Jammings is een vrijwilligersinitiatief dat elke woensdag tussen 14u en 18u laagdrempelige oefenmomenten voor jonge dj’s organiseert. Startende dj’s kunnen tijdens die namiddagen gratis aan hun skills werken op kwalitatief materiaal (2 x CDJ2000 en 1 x DJM900). Omdat er tijdens die momenten ook gewoon een drankje gedronken kan worden en op die manier ook ontmoeting tussen jonge dj’s gestimuleerd wordt, is Jammings bovendien dé ideale plek om als beginnende artiest een netwerk uit te bouwen.

Zin om mee te doen? Reserveer een tijdslot via de Facebookpagina. Breng zeker je eigen muziek mee op USB-stick of cd. Wil je je laptop gebruiken, voorzie dan ook zelf het nodige materiaal mee om hem aan te sluiten.

Volg het project via hun FACEBOOK, INSTAGRAM of website.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.