Kavka is een jongerencentrum met twee locaties in Antwerpen: Kavka Oudaan en Kavka Zappa ☜ EVENTS ☜ CO-WORK ☜ RUIMTE ☜ VRIJWILLIGERS ☜

Word
stagiair

Word stagiair

"Kavka heeft me de kans geboden om zowel op professioneel als op menselijk vlak enorm te groeien. Die ervaring zorgde ervoor dat ik klaar was om aan de slag te gaan in de eventsector."

— Ken (productiemanager Trix)

 

Bij Kavka zijn er verschillende mogelijkheden om stage te volgen. Momenteel werken we intensief samen met enkele specifieke opleidingen.

Derdejaars zijn welkom om een langdurige stage (minstens 8 weken) te doen.

Staat je opleiding niet in het lijstje maar wil je toch stage volgen in Kavka, geef dan zeker een seintje, dan bekijken we samen met jou wat mogelijk is.

Stage lopen

Zin om de theorie die je op de schoolbanken krijgt om te zetten naar de praktijk? Om ondergedompeld te worden in een prikkelende en leerrijke omgeving? Overtuig ons met een motivatiebrief van je enthousiasme en met een cv van je kwaliteiten!

Word stagiair

Stappenplan

 1. Je dient een aanvraag in om stage te lopen bij Kavka.
 2. Je hoort via mail of telefoon of je in aanmerking komt. Als dat het geval is, word je uitgenodigd op een gesprek om de verwachtingen af te toetsen.
 3. Het contract wordt overlopen en getekend.
 4. Je start als stagiair bij Kavka!

Nog vragen?

 1. Petra Samuels

  Petra Samuels

  Inhoudelijk Coördinator
  Kavka VZW

  (zij/haar)

  Contacteer Petra Samuels
 • https://kavka.be/app/uploads/2018/02/DSC5556-300x0-c-default.jpg
 • https://kavka.be/app/uploads/2018/04/DSC0845-300x0-c-default.jpg
 • https://kavka.be/app/uploads/2018/04/IMG_0376-300x0-c-default.jpg
 • https://kavka.be/app/uploads/2018/04/DSC7323-1-300x0-c-default.jpg
Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.