Word stagiair

Word stagiair

"Kavka heeft me de kans geboden om zowel op professioneel als op menselijk vlak enorm te groeien. Die ervaring zorgde ervoor dat ik klaar was om aan de slag te gaan in de eventsector."

— Ken (productiemanager Trix)

Bij Kavka zijn er verschillende mogelijkheden om stage te volgen. De meeste stages komen voort uit de richtingen assistent-productie en assistent-podiumtechnicus, event- en projectmanagement en sociaal-cultureel werk.

Staat je opleiding niet in het lijstje maar wil je toch stage volgen in Kavka? Geef dan zeker een seintje, dan bekijken we samen met jou wat mogelijk is!

Stage lopen

Zin om de theorie die je op de schoolbanken krijgt om te zetten naar de praktijk? Om ondergedompeld te worden in een prikkelende en leerrijke omgeving? Overtuig ons met een motivatiebrief van je enthousiasme en met een cv van je kwaliteiten!

Word stagiair

Stappenplan

 1. Je dient een aanvraag in om stage te lopen bij Kavka.
 2. Je hoort via mail of telefoon of je in aanmerking komt. Als dat het geval is, word je uitgenodigd op een gesprek om de verwachtingen af te toetsen.
 3. Het contract wordt overlopen en getekend.
 4. Je start als stagiair bij Kavka!

Nog vragen?

 1. Dimitri Klink

  Dimitri Klink

  Vrijwilligers-
  verantwoordelijke

  (hij/zijn)

  dimitri@kavka.be

  Contacteer Dimitri Klink
 • https://kavka.be/wp-content/uploads/2018/02/DSC5556-300x0-c-default.jpg
 • https://kavka.be/wp-content/uploads/2018/04/DSC0845-300x0-c-default.jpg
 • https://kavka.be/wp-content/uploads/2018/04/IMG_0376-300x0-c-default.jpg
 • https://kavka.be/wp-content/uploads/2018/04/DSC7323-1-300x0-c-default.jpg
Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!