Kavka is een jongerencentrum met twee locaties in Antwerpen: Kavka Oudaan en Kavka Zappa ☜ EVENTS ☜ CO-WORK ☜ RUIMTE ☜ VRIJWILLIGERS ☜

Ruimte

Kavka Oudaan

Kavka Oudaan vind je in het centrum van Antwerpen. De club kan onder bepaalde voorwaarden gebruikt worden om feesten, concerten, (film)voorstellingen en dergelijke te organiseren. De maximale capaciteit van deze zaal is 350 personen.

OPGELET

In de strijd tegen het coronavirus hanteert ook Kavka EXTRA MAATREGELEN. Zo is onder andere de capaciteit van onze zalen lager dan gewoonlijk.

 • Kavka Oudaan
 • Kavka Oudaan
 • Kavka Oudaan
 • Kavka Oudaan

De club van Kavka Oudaan gebruiken

Wil je zelf iets organiseren in de de club van Kavka Oudaan? Dat kan! Contacteer ons om te informeren naar de beschikbaarheid en de voorwaarden. Vergeet in je aanvraag zeker niet te vermelden wat je plannen zijn zodat we daar meteen op kunnen inspelen!

Club Kavka Oudaan aanvragen

Stappenplan

 1. Je dient een aanvraag in om een zaal te gebruiken.
 2. We bekijken of de zaal op het gewenste moment vrij is.
 3. We laten je via mail of telefoon weten of je reservatie gelukt is.
 4. Als je reservatie gelukt is, wordt je op gesprek uitgenodigd. Het contract en de voorwaarden worden dan besproken en je krijgt ter plekke extra uitleg over de zaal.
 5. Op de dag van je evenement kom je je aanmelden aan ons onthaal. Daarna kan je de zaal gebruiken.

Nog vragen?

 1. Robin Groenen

  Robin Groenen

  Event & Programmatie
  Verantwoordelijke

  (hij/zijn)

  Contacteer Robin Groenen
Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.