Praktisch

Kavka locaties
Kavka locaties
Kavka locaties
 • KAVKA OUDAAN

  Adres

  Oudaan 14
  2000 Antwerpen

  Maatschappelijke zetel & facturatieadres
  BE 0866254540

  info@kavka.be
  +32 (0)3 290 88 17

  Openingsuren

  Ons onthaal is open van:
  Maandag tot vrijdag van 10u tot 22u.
  Zaterdag van 13u tot 22u.
  Zon- en feestdagen gesloten.

 • KAVKA ZAPPA

  Adres

  August Leyweg 6
  2020 Antwerpen (Kiel)

  Openingsuren

  Het onthaal van Kavka Zappa is enkel open op afspraak.

Hoe geraak je er?

 • Fiets

  Met de fiets kan je Kavka vlot bereiken. Er is een beperkte fietsenstalling beschikbaar.

  Heb je zelf geen fiets? Maak dan gebruik van het Velo-systeem in Antwerpen! Voor de deur van Kavka Oudaan staat een Velo-station (station 067 – Oudaan).

  Openbaar vervoer

  Gezien de centrale ligging van Kavka Oudaan is het heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Trams 3, 4, 5, 7, 9 en 15 en bussen 22, 180, 181, 182 en 183 hebben een halte vlakbij het jongerencentrum. Op de website van De Lijn kun je je reis van deur tot deur plannen met het openbaar vervoer. Het treinstation Antwerpen-Centraal ligt op een kwartier stappen.

  Auto

  Hou er rekening mee dat Kavka Oudaan in de lage-emissiezone ligt. Kijk op voorhand na of je wagen voldoet en voorkom zo een boete. Bekijk voor de efficiëntste route ook de website Slim naar Antwerpen.

  Vanuit Brussel via Boom, neem A12 en volg Antwerpen Centrum.

  Vanuit Brussel via Mechelen, neem E19 en volg aan de Craeybeckxtunnel afrit Antwerpen Centrum.

  Vanuit Gent / Kortrijk via E17, neem meteen na de Kennedytunnel afrit 5A / Antwerpen Centrum.

  Parkeren

  Als bezoeker (zonder bezoekerspas) kan je sinds 1 augustus 2023 niet meer op straat parkeren binnen de zone voor vergunninghouders. Kom je met de auto? Parkeer dan in één van de 9 park-and-rides aan de stadsrand of in een publieke betaalparking in het stadscentrum.

  MEER INFO: KLIK HIER

  Je kan ook betalend parkeren in parking Oudaen (Oudaan 3). De parking is alle dagen open tussen 7u en 1u. Uitrijden kan 24u/24u.

  Je kan je wagen ook gratis parkeren op een van de park and rides (P+R) aan de rand van de stad. Daarna kan je verder reizen met de tram, bus of fiets.

 • Fiets

  Kavka Zappa ligt vlak naast de ring rond Antwerpen, op fietsafstand van het centrum. Er is een fietsenstalling beschikbaar voor Kavka Zappa.

  Heb je zelf geen fiets? Maak dan gebruik van het Velo-systeem in Antwerpen! Bij Velo Antwerpen betaal je 4 euro voor een dag. Op de Emiel Vloorsstraat staat een Velo-station (station 295 – Sporthal Kiel).

  Openbaar vervoer

  Kavka Zappa is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bussen 1 en 13 en trams 4 en 10 hebben een halte op wandelafstand van Kavka Zappa. Plan hier je route.

  Treinstation Antwerpen-Zuid is ook op wandelafstand. Plan hier je route met de trein.

  Auto

  Kom je met de auto? Hou er dan rekening mee dat de hele Antwerpse binnenstad en een deel van Linkeroever sinds 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ) zijn. Moet je door het centrum, onderzoek dan eerst of je wagen voldoet aan de toelatingsvoorwaarden en voorkom een boete. Kavka Zappa ligt zelf niet in de lage-emissiezone.

  Verder zijn er momenteel grote werken aan de Frankrijklei in het kader van de nieuwe Noorderlijn. Dat heeft gevolgen voor het verkeer en de regeling van openbaar vervoer. Alle info vind je hier. Bekijk voor de efficiëntste route ook de website Slim naar Antwerpen.

  Voor wie van de Antwerpse Ring komt: neem de afrit vlakbij afrit 5a-Het Zuid richting Hoboken. Sla rechtsaf op de R10, daarna rechtsaf op de N148. Zappa ligt na 1 km op de rechterkant.

  Vanuit Brussel of de A12 volg je richting Ring Antwerpen/Brugge/Gent/Haven 1000-2000/Antwerpen Centrum. Volg richting Singel, daarna rechtsaf slaan op de R10 richting Hoboken. Daarna rechtsaf op de N148, Zappa ligt na 1 km op de rechterkant.

  Parkeren

  Aan en rond Kavka Zappa is voldoende plek om gratis te parkeren.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!