Kavka is een jongerencentrum met twee locaties in Antwerpen: Kavka Oudaan en Kavka Zappa ☜ EVENTS ☜ CO-WORK ☜ RUIMTE ☜ VRIJWILLIGERS ☜

Huisregels

Huisregels

Kavka is een open jongerencentrum dat een veilige plek biedt aan jongeren en waar iedereen welkom is. We streven ernaar om zoveel mogelijk vormen van grensoverschrijdend en schadend gedrag tegen te gaan. Kavka neemt haar verantwoordelijkheid wat betreft regelgeving, opleiding en samenwerking met verschillende partners.

Om die veilige plek voor onze bezoekers te garanderen, vragen we onze bezoekers om zich aan de onderstaande geboden te houden.

Maak plezier

Wij voorzien in zowat alles, maar het feestje maak je nog steeds zelf. Trek je favoriete outfit aan, kom met een positieve ingesteldheid, maak nieuwe vrienden, dans schaamteloos in ’t rond. We geloven dat al onze bezoekers samen verantwoordelijk zijn voor de sfeer tijdens onze events.

Behandel elkaar met respect

Bij Kavka zijn we één grote familie. We zijn het dus niet altijd over alles eens, maar als het tot een discussie komt, dan voeren we die op een respectvolle manier. We tolereren geen enkele vorm van discriminatie of intimidatie. Zo is er geen ruimte voor racisme, seksisme, homofobie, transfobie, seksueel grensoverschrijdend gedrag, verbale en non-verbale agressie of religieuze onverdraagzaamheid. Ervaar of zie je gedrag dat je ongemakkelijk doet voelen, aarzel dan niet om er een vrijwilliger of medewerker over aan te spreken.

Hou het veilig

We houden niet van overmatige alcoholconsumptie, drugs, rijden onder invloed of wapens. Zorg voor jezelf en voor elkaar zodat iedereen bij ons een leuke tijd kan beleven.

Neem elkaar serieus

Als iemand ‘nee’ zegt, denken we niet dat die eigenlijk ‘ja’ bedoelt. Zeker als het gaat over fysiek contact is wederzijdse toestemming heilig. Seks hebben doe je thuis.

Weet dat onze bar de beste drankjes schenkt

Je eigen drank meenemen, is niet toegelaten. Pintjes die je binnensmokkelt zijn ook sowieso minder fris. Wil je per se zelf drankjes schenken? We kunnen altijd extra barvrijwilligers gebruiken.

Zie onze buren graag

Onze buren moeten niet wakker gemaakt worden door jullie, daar hebben ze hun eigen wekker voor. Laat jullie energie stromen binnen onze muren en ga daarna moe, voldaan en in stilte naar huis.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.