Ruimte

BAAS BURO (Co-working)

Dé ideale co-work plek? Dat moet het BAAS BURO zijn! Gelegen op de zolder, in de nok van ons gebouw op de Oudaan, kan je het hoofdkwartier van BAAS vinden. Zin om deze bruisende community te joinen als co-worker? Dat kan!

Onze Tarieven

€90 per maand

 • BAAS BURO (Co-working)
 • BAAS BURO (Co-working)
 • BAAS BURO (Co-working)
 • BAAS BURO (Co-working)
 • BAAS BURO (Co-working)
 • BAAS BURO (Co-working)
 • BAAS BURO (Co-working)
 • BAAS BURO (Co-working)

BAAS BURO

Co-worken is hot en zal dat, als je trendvoorspellers mag geloven, ook geruime tijd nog blijven. Waarom zou je een kantoor helemaal voor jezelf huren als je ook de kosten kan delen samen met enkele andere ondernemers? De centrale ligging van Kavka Oudaan in het midden van het Antwerpse stadscentrum én het feit dat je terecht komt bij het team en deelnemers van BAAS maken dit dé co-work plek to be. Om over de voordelige tarieven en gezellige sfeer nog maar te zwijgen! Kavka Oudaan is sowieso een creatieve hub en dankzij het BAAS BURO op Zolder zijn we dat nu ook van kop tot teen. Oh ja, onze gezellige keuken (mét Moccamaster), vergaderruimte en ontmoetingsruimte op zolder mag je ook gebruiken als ze vrij zijn!

Kom co-worken!

Stappenplan

 1. Neem contact met ons op en bekijk of onze zolder geschikt is voor jou en/of je onderneming.
 2. Maak duidelijke afspraken en bekijk met ons wat de mogelijkheden zijn qua tarief.
 3. Maak een overeenkomst.
 4. Welkom op de BAAS Zolder!

Nog vragen?

 1. Stéphanie Spens

  Stéphanie Spens

  Projectmedewerker
  BAAS

  (zij/haar)

  Contacteer Stéphanie Spens
Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!