Nieuws

VIDEO – Dit was Tout Koer

VIDEO – Dit was Tout Koer

Geschreven door Kavka - 26/09/2017

Na een zomer vol verbouwingswerken gooiden we dit weekend de deuren van Kavka terug wagenwijd open. Het binnenplein werd in augustus heraangelegd en de officiële inhuldiging ervan ging gepaard met een weekend vol van het beste wat Kavka doorheen het jaar te bieden heeft.

Op vrijdagavond huldigde schepen van jeugd Nabilla Ait Daoud officieel de nieuwe klinkers in onder begeleiding van Jammings-dj’s, Hush Hefner stuurde jullie daarna dansend de nacht in. Voor het eerst werd niet enkel in de concertzaal gefeest, ook een repetitieruimte werd ingericht als boilerroom of ‘stookkot’ door onze vrijwilligers.

Een korte nacht later stonden ze weer paraat. In co-workingspace Kubrik ging in samenwerking met MSC Ahlan ‘Urban ID’s’ door. De concertzaal was het decor van een heuse breakdancebattle, en op de nieuwe koer stuurden You On Stage en Violencia het podium op tijdens open mic sessies. Ook zaterdag werd feestend in de Kavka Klub afgesloten. De eerste editie van Violencia Unplugged was een wervelend succes, een uitverkochte avond vol trap & house.

Als kers op de taart hielden we zondag ons eigen Sunday Matinee Festival samen met enkele van onze vaste concertorganisatoren. 19 bands bemanden de 4 (!) podia. Ondertussen legde graffiticollectief Aerosolkings de laatste hand aan de nieuwe muurschildering op het binnenplein.

Kavka is klaar voor een nieuw seizoen!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!