Nieuws

Dit was Kavka’s 2021 (Jaaroverzicht)

Dit was Kavka’s 2021 (Jaaroverzicht)

Geschreven door Kavka - 19/12/2021

2021 was alweer een bewogen jaar, gekenmerkt door de pandemie. Daarom nemen we je even mee doorheen een gek jaar bij Kavka vol leuke herinneringen, verandering, ideeën en helaas ook nog steeds een pandemie die roet in het eten kwam strooien. We blikken even terug, maar kijken ook vooruit en vertellen je, in primeur, wat je kan verwachten in 2022!

Dit jaar doen we dat voor een keertje niet op onze website, maar in een leuke Instagram guide, met onze favoriete Instagram posts van het afgelopen jaar. Je kan ‘m hier volledig lezen.

We hadden je graag het hele jaar door ontvangen zonder enige restricties. Het blijft moeilijk om te voorspellen hoe onze (nabije) toekomst er zal uitzien, want die is uiteraard grotendeels afhankelijk van de corona maatregelen. Toch zijn we hoopvol dat we in de loop van 2022 weer voor de volle 100% onze agenda kunnen vullen met leuke concerten, zwoele clubnachten, gezellige late caféavonden en al die andere leuke dingen die voorlopig weer even niet mogen.

Wat staat er op stapel in 2022? Van zodra de maatregelen weer losser worden, neemt onze agenda een doorstart. Heel wat shows die uitgesteld werden dit najaar, zullen dan zo snel mogelijk plaatsvinden. Uiteraard blijven we ook een broedplaats voor nieuw talent en verwachten we ook een piek in aanvragen om gebruik te maken van de Kavka Club, Kavka Zappa en het Kavka Cafe. Ook met APART, de eigen programmatie van Kavka, hebben we nieuwe plannen die we in de loop van 2022 wereldkundig maken. Ook Take Over gaat een groots 2022 tegemoet, met boeiende artistieke onderzoeken en cutting edge curatoren.

In 2022 volgen nog meer samenwerkingen met diverse partners en ondergaat Kavka ook heel wat interne veranderingen. Zo staat er onder andere een uitgebreide scan van ons inclusiviteitsbeleid op de planning in samenwerking met Hybried.

Kavka is meer dan ooit een open en creatief huis met een sterke focus op jongeren. Bij ons kan je komen kijken, luisteren, feesten, ontspannen, meewerken, experimenteren, organiseren en altijd… Een beetje thuiskomen. This is Kavka. #thisiskavka

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!