Nieuws

Kavka = Kavka Oudaan + Kavka Zappa

Kavka = Kavka Oudaan + Kavka Zappa

Geschreven door Kavka - 28/09/2018

Om meer eenheid brengen in de werking, maar ook omdat we geloven dat onze beide locaties elkaar aanvullen en versterken, wordt de digitale splitsing tussen Kavka en Zappa, zoals die tot vandaag digitaal bestond, opgeheven. Kavka en Zappa gaan vanaf nu samen onder één vlag varen, zijnde: Kavka. De locatie in het centrum wordt omgedoopt tot ‘Kavka Oudaan’ en het gebouw op het Kiel gaat voortaan door het leven als ‘Kavka Zappa’.

Kavka = Kavka Oudaan + Kavka Zappa

Waarom?

Kavka vzw is sinds haar ontstaan sterk gegroeid. Dat is positief, maar bracht ook wat verwarring met zich mee. Het werd steeds moeilijker te zeggen wat Kavka precies is of waar de focus ligt. Volgens de ene is Kavka een plek waar is goed gefeest kan worden, voor de andere een  plek waar jonge ondernemers hun eerste stappen kunnen zetten, voor nog een andere een plek waar je goedkoop lokalen kan gebruiken. De rode draad ontbrak en daarom werd het heel moeilijk om een coherent verhaal te vertellen vanuit Kavka en Zappa.

Om die problemen aan te pakken zijn we extern hulp gaan zoeken. Samen met een communicatiebureau zijn we gaan zoeken naar wat Kavka en Zappa verbindt. Dat werd een strategische oefening van waaruit een duidelijke conclusies getrokken werd: Kavka is een centrum voor jongeren met zin voor initiatief. Of dat nu vrijwilligerswerk is, goesting om een feest te organiseren of een eigen onderneming uit de grond stampen. Het kan allemaal in Kavka.

Concreet?

De naam ‘Kavka’ zal vanaf vandaag enkel nog verwijzen naar het jongerencentrum in zijn geheel en dus naar beide locaties tegelijk. De locatie in het centrum wordt omgedoopt tot ‘Kavka Oudaan’ en het gebouw op het Kiel gaat voortaan door het leven als ‘Kavka Zappa’. Op de twee plaatsen wordt immers gewerkt vanuit eenzelfde missie en visie, en de onderlinge link wordt zo duidelijker.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!