Nieuws

PLAYLIST – De kantoorwurmen van Oona

PLAYLIST – De kantoorwurmen van Oona

Geschreven door Kavka - 04/12/2020

Oona neemt sinds oktober vorig jaar de zakelijke coördinatie van Kavka voor haar rekening. De afspeellijst die ze voor Kavka selecteert werd ooit samengesteld voor een vrijgezellenweekend. Bereid je dus maar voor op een heerlijke dosis Ibiza-vibes!

Als je voor de rest van je leven één nummer zou moeten kiezen om eindeloos naar te luisteren, welk zou dat dan zijn?
Oona: “In coronatijden is het even niet het geval, maar normaal zou dat ’Heaven Is A Place On Earth’ van Belinda Carlisle zijn.”

Welk album heeft je blik op muziek beïnvloed?
“Daar komen veel albums voor in aanmerking, maar ik kies ‘Come Away With Me’ van Norah Jones. Ik heb die plaat eindeloos beluisterd toen ik in het eerste jaar dat ik studeerde in mijn eentje op mijn kot zat, toen ook even in quarantaine om te blokken. Mijn toenmalig liefje had me dat album cadeau gedaan op cassette! Voor de jongere mensen onder ons: mixtapes waren de voorloper van Spotify ♡”

Welk nummer moeten ze zeker draaien tijdens het eerste feestje na de coronacrisis?
“Aha, dat is ‘What A Feeling’ van Irene Cara!”

Welke band staat bovenaan je lijst om in concert te zien na de coronacrisis?
“Lenny Kravitz graag!”

Hoe heeft de coronacrisis je werk beïnvloed?
“Voor mij stond het werk niet stil, er moest net op korte tijd heel wat gedaan worden. Er moesten snel beslissingen genomen worden over een onverwachte crisis – het was een interessante leerschool, maar het mag wel stilaan gedaan zijn. Intussen heb ik een prachtig dochtertje op de wereld gezet, dus corona of niet, ik had op dit moment sowieso thuis gezeten!”

Waar hou je jezelf mee bezig tijdens deze periode?
“Kleuterjuf spelen voor Pina (mijn dochter van 3 jaar), eindeloos staren naar Penelope (mijn pasgeboren tweede dochter), eten, slapen, repeat.”

Wat mis je het hardst aan Kavka?
“Ik mis vooral de grappen en de fijne lunches met mijn collega’s, en de praatjes met vrijwilligers!”

Foto: Melissa Milis

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!