Nieuws

Kavka viert Antwerp Pride 2021!

Kavka viert Antwerp Pride 2021!

Geschreven door Kavka - 11/08/2021

Vandaag is de officiële start van Antwerp Pride en dat zetten we graag ook even (letterlijk) in de bloemetjes! Bij Kavka streven we ernaar om een open, inclusief en warm huis te zijn voor iedereen, uiteraard ook voor de LGBTQIA+ gemeenschap. Vlak voor de lockdowns kon je in Kavka Zappa nog pop en trans-icoon Kim Petras aan het werk zien en ons inloophuis JUMP is een warme plek voor heel wat LGBTQIA+ jongeren. Wij kijken uiteraard uit naar het volledige programma van Antwerp Pride, maar vooral ook naar onze collega’s van De Studio die heel wat events met Antwerp Queer Arts Festival op het programma hebben staan de komende dagen.

Ontdek het volledige programma van Antwerp Pride 2021 via antwerppride.com en van Antwerp Queer Arts Festival via queerarts.be.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!