JUMP

Jump is een inloophuis voor jongeren in Kavka Oudaan. Nood aan een warme plek? Zin in een babbel? Zoek je een weg uit een lastige thuissituatie? Je eigen weg in het volwassen leven aan het zoeken? Even op adem komen? Recent uit een ander begeleidingstraject gekomen en toch nog een vraag? Zin in leuke gratis activiteiten? Iets anders? Dan is JUMP misschien wel iets voor jou! In onze JUMP ruimte op de eerste verdieping van Kavka Oudaan kan je terecht voor begeleiding, allerlei activiteiten, eten, een douche, laptops, een wasmachine & droogkast en vooral voor een stevige boost. We creëerden deze plek voor zetelslapers, dakloze jongeren, jongeren in een moeilijke omgeving of jongeren die gewoon ergens mee zitten. De JUMP ruimte is open op maandag, dinsdag en donderdag tussen 14u en 19u. Ons team van multidisciplinaire medewerkers en vrijwilligers staat voor je klaar. Niks moet. Spring gerust binnen.

Liever op voorhand even weten wat JUMP voor jou kan betekenen? Dat kan. Contacteer onze JUMP project coördinator Sophie Reijnen hier.

Jump is een samenwerking tussen Stad Antwerpen, Mind The Gap en Kavka en kwam tot stand met de steun van District Antwerpen.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!