Kavka is een jongerencentrum met twee locaties in Antwerpen: Kavka Oudaan en Kavka Zappa ☜ EVENTS ☜ CO-WORK ☜ RUIMTE ☜ VRIJWILLIGERS ☜

Jump

Jump

Jump is de inloop in Kavka Oudaan voor jongeren die op zoek zijn naar een warme plek om te chillen, iets te eten, te douchen of gewoon even tot rust te komen. Ze kunnen ook een computer gebruiken om bijvoorbeeld een appartement, een nieuwe job of een studie te zoeken, voor school te werken of gewoon wat te surfen. Ze kunnen er andere jongeren ontmoeten en er is ruimte om hun eigen talenten te ontdekken. Elke maandag, dinsdag en donderdag tussen 14:00 uur en 19:00 uur staan twee medewerkers klaar die onder andere een luisterend oor bieden en jongeren verder helpen bij vragen. Niks moet. Jongeren mogen gewoon zichzelf zijn en binnenspringen!

Jump is een samenwerking tussen Stad Antwerpen, Mind The Gap en Kavka en kwam tot stand met de steun van district Antwerpen.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.