Projecten

Het was makkelijker geweest om je toe te lichten wat Kavka niet doet. Van ondernemen met BAAS tot organiseren met Organise It Yourself, tot onze eigen programmatie met APART. Van artistiek onderzoek met Take Over tot gezellig zomeren met Koerwoud. In Kavka gaan we graag breed en werken we ook graag samen.

Kavka is continu in beweging en heeft steeds de vinger aan de pols bij jong talent, makers en ondernemers. Kavka is veel meer dan enkel events en neemt een voortrekkersrol op vlak van talentontwikkeling. Bij Kavka houden we graag de deur open voor experimenten en eigenzinnige probeersels.

Dat zorgt voor onze unieke pioniersrol in het Antwerpse. Dé indie revelatie van het moment kon je ontdekken op een try-out show in onze Kavka Club of het Kavka Café. Hip-hop collectieven die je vandaag kan terugvinden in de grootste Belgische zalen, oefenden jaren geleden in Kavka Oudaan al hun flow. Ondernemers die nu zelf talks organiseren rond ondernemerschap, zaten niet zo lang geleden op onze BAAS Zolder te luisteren naar hun ondernemend idool.

Kortom: Kavka is een creatieve hub die nooit stilstaat. Een broedplaats voor talent en voor jongeren.

  • Projecten
  • Projecten
  • Projecten
  • Projecten
  • Projecten
Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!