Kavka is een jongerencentrum met twee locaties in Antwerpen: Kavka Oudaan en Kavka Zappa ☜ EVENTS ☜ CO-WORK ☜ RUIMTE ☜ VRIJWILLIGERS ☜

BAAS

BAAS

BAAS is het ondernemerschapsproject van Kavka en inspireert, stimuleert en ondersteunt ondernemende jongeren. BAAS creëert ruimte voor jonge ondernemers om van een droom of idee een eigen onderneming te maken. Geen idee is te gek en geen sector te vreemd. BAAS is een netwerk en steunt op expertise van haar partners. BAAS brengt je in contact met de juiste informatie en organisaties. BAAS geeft je een duwtje in de rug. Om te springen en je kans te grijpen, om je te engageren en telkens die éne stap verder te gaan, om naar het volgende niveau te stijgen.

BAAS maakt jongeren bewust van hun eigen ondernemingszin. Hun goesting, zin voor initiatief en ambitie worden als ondernemen benoemd en ondersteund. Met dat als startpunt biedt BAAS de coaching en begeleiding die een jonge (toekomstige) ondernemer nodig heeft, graag kwalitatief én op maat.

Daarvoor steunt BAAS op partners. Zij brengen hun expertise aan die BAAS verbindt met jongeren en hun specifieke noden. We delen knowhow, wisselen uit en bouwen samen aan een netwerk.

BAAS heeft een vaste plek in Kavka Oudaan.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.