BAAS

BAAS is een deelproject van Kavka en inspireert, stimuleert en ondersteunt jonge ondernemers. BAAS creëert ruimte om van een droom of idee een eigen onderneming te maken. BAAS is een netwerk en steunt op expertise van partners zoals Securex, BNP Parisbas Fortis, Syntra, microStart, Start It @ KBC, VDAB, SBB en BRYO. BAAS verschaft je de juiste informatie en brengt je in contact met andere organisaties die kunnen helpen bij jouw BAAS droom. Een klein (of groot) duwtje in de rug. Om te springen en je kans te grijpen, om telkens die éne stap verder te gaan. Om naar het volgende niveau te stijgen. Om je eigen BAAS te worden.

Ben jij klaar om de sprong te wagen? In welke fase je ook zit om je eigen onderneming te starten, BAAS is dé community die je iedere stap van de weg kan helpen.

Meer weten? Ben je al een BAAS die beroep wil doen op onze expertise? Of wil je zelf ook een BAAS worden? Surf dan naar BAASBAAS.BE en volg BAAS op Instagram en Facebook. We believe in you, chief!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!