Kavka is een jongerencentrum met twee locaties in Antwerpen: Kavka Oudaan en Kavka Zappa ☜ EVENTS ☜ CO-WORK ☜ RUIMTE ☜ VRIJWILLIGERS ☜

BAAS

BAAS

BAAS is het ondernemerschapsproject van Kavka en inspireert, stimuleert en ondersteunt ondernemende jongeren. BAAS creëert ruimte voor jonge ondernemers om van een droom of idee een eigen onderneming te maken. Geen idee is te gek en geen sector te vreemd. BAAS is een netwerk en steunt op expertise van haar partners. BAAS brengt je in contact met de juiste informatie en organisaties. BAAS geeft je een duwtje in de rug. Om te springen en je kans te grijpen, om je te engageren en telkens die éne stap verder te gaan, om naar het volgende niveau te stijgen.

Heb je een droom, een (business)idee en wil je ondernemen?

Als je een (business)idee hebt en je wil ondernemen dan zijn de BAAS SESSIES er voor je! Samen vormen we je idee en zorgen we voor de uitwerking tot een onderneming.

Schrijf je in voor de reeks BAAS SESSIES die het beste past bij je situatie.

Je start het BAAS JAAR met de sessies die het beste bij je situatie passen. Er zijn vier verschillende reeksen met elk hun eigen sessies die je kan doorlopen. Helemaal gratis en voor niets.

WAT & WANNEER

Stel je business(idee) voor aan andere jongeren en een jury

Na het doorlopen van een voortraject krijg je de kans om je idee voor te stellen aan de andere deelnemers. De laatste BAAS SESSIE is de grote feedback ronde. Goed, slecht of matig laten we in het midden. We geven je wel ideeën en opmerkingen mee. Rugzakje inspiratie en motivatie!

WIE ZIJN DE ANDERE BAAS’ERS

Jij = BAAS

Neem je deel aan drie sessies én een grote feedback ronde? Dan ben jij een BAAS! Je krijgt van ons het hele jaar door persoonlijke coaching en opvolging. Heb je een introductie nodig of een gouden doorverwijzing? We zorgen ervoor!

BAAS werkt samen met verschillende partners die jou verder kunnen helpen met hun specifieke expertise.

BEKIJK DE PARTNERS VAN BAAS

Er zijn al heel wat jonge ondernemers die we met BAAS ondersteunen in hun onderneming.

BEKIJK DE HUIDIGE (EN VORIGE) DEELNEMERS VAN BAAS

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.