Kavka Café

Het Kavka Café is gelegen achteraan de binnenplaats van Kavka Oudaan, naast de Kavka Club. (Bijna) iedere woensdag vanaf 18u maken we het gezellig en programmeren we ook een leuke avond. Dat kan hand in hand gaan met ons APART programma, waarbij we een act programmeren in de Kavka Club naast ons café. Of we zetten iets leuks op het kleine podium in het Kavka Café. Soms houden we het ook klein en organiseren we een board game night met onze vrijwilligers, soms komen de vrienden van JAMMINGS over de vloer. In de zomermaanden sluit het Kavka Café even de deuren, om ruimte te geven aan onze zomerbar KOERWOUD.

Kortom: iedere woensdagavond valt er iets leuks te beleven in het Kavka Café en is het een warm weerzien van jongeren, vrijwilligers en partners. Gezellige kavkaiaanse boel!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!