Kavka is een jongerencentrum met twee locaties in Antwerpen: Kavka Oudaan en Kavka Zappa ☜ EVENTS ☜ CO-WORK ☜ RUIMTE ☜ VRIJWILLIGERS ☜

APART

APART

Met APART lanceert Kavka een nieuw, eigen(wijs) programma dat focust op ontdekking, artistieke waarde en kwaliteit over de genres heen. Een reeks events op de snijlijn tussen muziek, feest, film, expo en debat. Het is jong en eigenzinnig, gewaagd en rebels. Altijd APART.

Met APART zet Kavka zichzelf op de kaart als dé plek waar opkomend binnen- en buitenlands talent op een laagdrempelige manier te ontdekken valt. De programmatoren spelen in op nieuwe trends en opkomende bands, waardoor de grote namen van morgen vandaag al in Kavka op het podium te vinden zijn. Het resultaat is een fris en gedurfd programma. APART beperkt zich bovendien niet enkel tot muziek. Er zullen ook filmavonden en expo’s georganiseerd worden, of een combinatie van verschillende kunstvormen. Zo kan een jazzoptreden bijvoorbeeld perfect gecombineerd worden met een expo.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.