APART

Na jarenlang faciliteren voor externe programmatoren en organisatoren nam Kavka in 2020 de beslissing om opnieuw zélf een gezicht te kleven op onze programmatie. Onder de noemer APART, aangeduid in ons programma met de APART-sticker, valt alles dat we zelf programmeren. Dat kan breed gaan. Van eigen concerten, club nachten, expo’s tot debat avonden en invulling op onze café avonden.

Met APART proberen we een eigen(wijs) programma te presenteren dat focust op ontdekking, artistieke waarde en kwaliteit over genres en expressieve vormen heen. Een reeks events op de snijlijn tussen muziek, feest, film, expo en debat. Het is jong en eigenzinnig, gewaagd en rebels. Altijd APART.

Door de komst van APART zet Kavka zichzelf meer dan ooit op de kaart als dé plek waar opkomend (zowel binnen- en buitenlands) talent op een laagdrempelige manier te ontdekken valt. De programmatoren spelen in op nieuwe trends en opkomende bands, waardoor de grote namen van morgen vandaag al in Kavka op het podium te vinden zijn. Het resultaat is een fris en gedurfd programma.

APART beperkt zich bovendien niet enkel tot muziek. Er zullen ook filmavonden en expo’s georganiseerd worden, of een combinatie van verschillende kunstvormen. Zo kan een jazzoptreden bijvoorbeeld perfect gecombineerd worden met een expo.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!