Organise It Yourself

Organise It Yourself is een project van Kavka waarbij we jonge initiatiefnemers ondersteunen. We begeleiden jonge creatievelingen in de eerste stappen naar het organiseren van een eigen evenement of concept. Een unieke kans om te experimenteren en de kneepjes van het vak te leren.

Van debatavonden tot concertreeksen en club concepten, Kavka deelt haar expertise graag met de organisatoren en ondernemers van morgen. Dankzij het vangnet dat we voor de deelnemers voorzien, krijgen ze de mogelijkheid om met vallen en opstaan de juiste aanpak te kiezen. Wat werkt en wat niet? Hoe maak je een maatschappelijk debat toegankelijk voor publiek? Hoe bereik je het juiste nichepubliek voor een reeks feesten dat nergens anders in het nachtleven te beleven valt? Hoe ga je om met het zakelijke aspect achter een creatief idee? Geen vraag is te gek.

Met Organise It Yourself vervult Kavka een educatieve rol in de socio-culturele wereld.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!