Nieuws

PLAYLIST – De kantoorwurmen van Dennis

PLAYLIST – De kantoorwurmen van Dennis

Geschreven door Kavka - 17/06/2020

Sinds januari 2019 is Dennis programmator van Kavka Zappa. Zijn playlist is een samenraapsel van nummers en artiesten die hij tegenwoordig intensief beluistert. Het is dus een wirwar van genres en moods, maar het vertegenwoordigt helemaal wat hij tijdens een werkdag op kantoor zou opleggen. Zet de playlist op en leer hem hieronder muzikaal beter kennen.

Als je voor de rest van je leven één nummer zou moeten kiezen om eindeloos naar te luisteren, welk zou dat dan zijn?
“Wat een onmogelijke vraag! Ik heb weinig geduld en wordt alles vrij snel beu, maar de nummers die wel in aanmerking komen zijn ‘Blinded By The Light’ van The Streets, ‘Nightcall’ van Kavinsky en ‘Nikes’ van Frank Ocean.”

Welke albums hebben je blik op muziek beïnvloed?
“Momenteel denk ik aan vijf platen die er op verschillende punten in mijn leven voor gezorgd hebben dat mijn ogen geopend werden voor nieuwe genres. Zoals altijd met zo’n lijstjes, vergeet ik uiteraard een boel platen die belangrijk voor mij zijn geweest. Maar deze zijn de platen waar ik nu aan denk:

  • ‘Somewhere on the Bottom of the River Between Vega and Altair’ van La Dispute
  • ‘The Last Thing You Forget’ van Title Fight
  • ‘good kid, m.A.A.d city’ van Kendrick Lamar
  • ‘In Utero’ van Nirvana
  • ‘Untrue’ van Burial”

Welke band staat bovenaan je lijst om in concert te zien na de coronacrisis?
“Girl Band.”

Hoe heeft de coronacrisis je werk beïnvloed?
“Voor mij heeft het vooral invloed gehad op de manier van werken. Alles gebeurde online vanuit mijn appartement, zoals voor heel veel mensen. Maar ook inhoudelijk is het werk veranderd, aangezien er nog een lange tijd geen gewone evenementen zullen zijn. Het is dus een beetje dubbel: enerzijds is het het ideale moment om nieuwe projecten te bedenken en in gang te zetten, anderzijds blijft het maar rustig, zo zonder evenementen.”

Waarmee hou je jezelf mee bezig tijdens deze periode?
“Heel veel muziek luisteren, nieuwe projecten bedenken, actief niets doen (volgens mij zwaar underrated).”

Wat mis je het hardst aan Kavka?
“Ik mis vooral de chaotische werkplek. Als je het gewoon bent van de meeste avonden door te brengen op evenementen met collega’s en vrijwilligers, zijn die hele dagen thuiszitten wel een serieuze aanpassing.”

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!