Nieuws

Kavka presenteert APART

Kavka presenteert APART

Geschreven door Kavka - 07/09/2020

De coronacrisis hakt fel in op de cultuursector, maar dat weerhoudt Kavka er niet van om een gloednieuwe, eigen programmatie te lanceren. Met dat programma, dat onder de noemer ‘APART’ gecommuniceerd wordt, zet Kavka in op een eigen(wijs) programma dat focust op ontdekking, artistieke waarde en kwaliteit over de genres heen. Een reeks events op de snijlijn tussen muziek, feest, film, expo en debat. Het is jong en eigenzinnig, gewaagd en rebels. Altijd APART.

Met APART zet Kavka zichzelf op de kaart als dé plek waar opkomend binnen- en buitenlands talent op een laagdrempelige manier te ontdekken valt. De programmatoren spelen in op nieuwe trends en opkomende bands, waardoor de grote namen van morgen vandaag al in Kavka op het podium te vinden zijn. Het resultaat is een fris en gedurfd programma. APART beperkt zich bovendien niet enkel tot muziek. Er zullen ook filmavonden en expo’s georganiseerd worden, of een combinatie van verschillende kunstvormen. Zo kan een jazzoptreden bijvoorbeeld perfect gecombineerd worden met een expo.

Aangezien de eerste events al in september plaatsvinden, is de veiligheid van de bezoekers hoogste prioriteit. De zaal Kavka Zappa op het Kiel is groot genoeg om 150 mensen volledig coronaproof te ontvangen. Het programma is te ontdekken op deze pagina.

De eerste events die onder de noemer APART plaatsvinden zijn:

Tickets zijn te koop vanaf maandag 7 september om 17.00u hier te koop. Bestel met je bubbel om zeker samen te kunnen zitten!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!