Nieuws

Inschrijven voor de pril idee-sessies van BAAS kan vanaf nú

Inschrijven voor de pril idee-sessies van BAAS kan vanaf nú

Geschreven door Kavka - 08/01/2021

Heb jij al gezien hoe de BAAS’ers kleur geven aan onze grijze stad? Na een korte winterslaap is BAAS helemaal terug met nieuwe sessies en workshops!

Al meer dan zes jaar creëert BAAS ruimte voor jonge ondernemers om van een droom of idee een eigen onderneming te maken. Wie met een (business)idee zit en wil ondernemen, kan voor een vlotte start terecht bij de BAAS-sessies.

Het idee is simpel: je schrijft je in voor de reeks sessies die het beste bij je situatie passen. Er zijn vier verschillende reeksen die je kan doorlopen. Helemaal gratis en voor niks.

Inschrijven voor de pril idee-sessies kan vanaf nú! Deze sessies zijn bedoeld voor jongeren die al weten wat ze willen doen, maar vastlopen op de uitwerking ervan. Krijg je je ondernemersidee niet concreet? Dan zit jij op de juiste plek in deze sessies. Samen met BAAS knoop je de eindjes aan elkaar en zorgen jullie voor een onderbouwd idee.

Schrijf je in via www.baasbaas.be!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!