Nieuws

Gezocht: juryleden

Gezocht: juryleden

Geschreven door Kavka - 12/12/2018

Wil jij mee bepalen wat er gebeurt in de stad? De jeugddienst is op zoek naar geëngageerde jongeren om de jury die over projectsubsidies beslist te versterken. Projectsubsidies jeugd worden toegekend om jongeren te stimuleren bij het organiseren van originele, experimentele, uitzonderlijke of vernieuwende activiteiten voor andere jongeren. De stad Antwerpen stelt daarvoor jaarlijks 125.000 euro ter beschikking. Jij kan mee bepalen naar welke projecten dat geld gaat.

Wat verwachten we?

  • Je bent bereid om deel te nemen aan de jurymomenten voor de beoordeling van de projectsubsidie-aanvragen voor jeugd.
  • Je bent bereid om de dossiers op voorhand te lezen.
  • Je bent aanwezig wanneer jongeren hun project voorstellen. Achteraf weet je ook enkele vragen te stellen. Per dossier wordt er een halfuur voorzien.
  • Je engageert je om maandelijks één keer de jury te versteken. Dat moment wordt telkens georganiseerd in de vooravond tussen 17 en 19 uur in Kavka Oudaan.

En wat haal jij eruit?

  • Als jurylid ben je ambassadeur van de projectsubsidies en mag je die promoten onder jouw doelgroep.
  • Als jurylid krijg je gratis toegang tot alle projecten en vaak ook tot de backstages van festivals.
  • Als jurylid krijg je de kans om mee te bepalen wat er gebeurt in de stad.

Interesse?

Stuur ten laatste 6 januari 2019 een mailtje naar Robbe waarin je je kandidaat stelt als jurylid. Hij zal dan contact met je opnemen voor een kennismaking.

Meer info over de projectsubsidies kan je hier vinden.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!