Nieuws

WVDBM – Vrijdag

WVDBM – Vrijdag

Geschreven door Kavka - 12/02/2021

Tijdens de Week Van De Belgische Muziek richten we de letterlijk de spotlights op muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector. Onze exporuimte staat elke dag in het teken van een andere emotie die we het afgelopen jaar gevoeld hebben. Wie langs ons gebouw wandelt, ziet door het raam een verstilde opstelling: een microfoon, een gitaar, een drumstel en een basgitaar, gehuld in een kleur die staat voor een specifieke emotie. In de verte hoor je Belgische nummers spelen die passen bij het gevoel waar het die dag om draait.

Ze zomer is in het land en het leven begint opnieuw te lijken op iets wat vroeger normaal en vanzelfsprekend was. Iedereen geniet met volle teugen van onze stukjes herwonnen vrijheid. Daarom kleurt onze opstelling vandaag geel, de kleur van warmte, energie en plezier! Er heerst een gezellige drukte in onze zomerbar en er worden kleine events georganiseerd in openlucht.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!