Nieuws

Welkom in KOERWOUD!

Welkom in KOERWOUD!

Geschreven door Kavka - 15/05/2019

DRANK x SNACK x SPEL x WORKSHOP x FILM x COMEDY x MUZIEK x PERFORMANCE

Welkom in KOERWOUD, een groene oase in het hartje van Antwerpen. Een zomerbar waar je je op slag in het zuiden waant, de drankjes fris staan en er altijd iets te beleven valt. Een ontmoetingsplek waar kinderen veilig spelen, jongeren ongestoord hangen, werkenden na de uren het glas heffen en shoppers even kunnen uitblazen. KOERWOUD is deze zomer het goedkoopste ticket naar de tropen!

KOERWOUD is meer dan zomaar een openluchtbar. Samen met een heleboel lokale partners zorgen we voor een gevarieerd programma waarin iedereen wel iets naar zijn of haar goesting vindt. Verwacht je aan filmvertoningen, spelnamiddagen, de betere dansbare deuntjes, een Vegan Pop-up, een Slam Poetry Battle, comedy, verschillende workshops en optredens. Ook aan de allerjongsten wordt gedacht: enkele zondagnamiddagen zal het programma helemaal op maat van kinderen geschreven worden.

Bovendien vieren verschillende jongerencentra in Antwerpen dit jaar hun vijftiende verjaardag, iets wat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Voor Kavka is KOERWOUD één groot verjaardagsfeest, maar we nodigen ook andere centra uit om hun jubileum bij ons te komen vieren!

Wil je zelf ook iets organiseren in onze zomerbar? Contacteer Robin.

+++

KOERWOUD is open van 21 juni tot 14 september.
Van woensdag tot zondag tussen 14:00u en 22:00u.
Maandag en dinsdag gesloten.

+++

Volg KOERWOUD op Facebook en Instagram!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!