Nieuws

Racisme en veiligheid

Racisme en veiligheid

Geschreven door Kavka - 15/03/2021

In de week naar aanloop van Dag tegen Racisme en Discriminatie op 21 maart bundelen heel wat organisaties uit de Antwerpse jeugdsector de krachten en organiseren we samen met partners een waaier aan activiteiten rond deze thema’s. Elke dag kammen we één specifiek aspect uit waarin racisme zich nog veel te hard laat voelen.

Vandaag staat racisme en veiligheid centraal.

🎤 Jongeren van Let’s Go Urban en Kras Jeugdwerk Kiel gaan tussen 17:00 en 19:00 in gesprek met Yassine Boubout over politiegeweld. Wil je deze talk online volgen, mail naar info@urbancenterantwerp.com.

🎤 Bij Stormkop gaan jongeren tussen 17:00 en 19:00 in gesprek met @Joseph El Bacha (jeugdcriminoloog). Ook dat gesprek is online te volgen, daarvoor mail je naar info@stormkop.be.

Stay tuned via deze website!

#jeugdtegenracisme

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!