Nieuws

BAAS kerstcadeaus

BAAS kerstcadeaus

Geschreven door Kavka - 07/12/2020

December is begonnen, de feestdagen komen dichterbij en daar hoort de nodige cadeaustress bij. Zeker dit jaar is het extra waardevol om de mensen die je graag hebt een kleine attentie te geven. En als je ook nog eens lokaal koopt, is het helemaal mooi!

Speciaal daarvoor stelde BAAS een lijst samen vol leuke producten en fijne diensten van jonge, lokale ondernemers. Natuurlijke cider of poiré, overheerlijke taarten, prachtige vintage meubels, handgemaakt tasjes, kussens of dekentjes, truien en t-shirts met typisch Antwerpse uitspraken, droogboeketten of handgemaakte kaartjes, tassen of accessoires gemaakt van een ‘vergeten’ stukken leer, yogalessen, persoonlijke en handgewonden fotoboeken, mooie weekplanners, handige to do-lijstjes (ook voor uitstellers) of originele blocnotes gemaakt van papierresten, een mooi boek …? Er is voor ieder wat wils!

Neem een kijkje, laat je inspireren en scoor originele cadeautjes terwijl je onze starters steunt!

Klik hier!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!