Nieuws

Hoera, de YOS wordt vijf en gaat voor een wereldrecord!

Hoera, de YOS wordt vijf en gaat voor een wereldrecord!

Geschreven door Kavka - 29/11/2017

You On Stage, een project dat poëzie, proza, muziek en comedy op een podium brengt, viert dit weekend in Kavka zijn vijfde verjaardag en doet voor die gelegenheid een gooi naar het wereldrecord open mic.

Hoera, de YOS wordt vijf en gaat voor een wereldrecord!

YOU ON STAGE BLAAST VIJF KAARSJES UIT

In december 2012 stampt Yannick Moyson, vrijwilliger bij Kavka, You On Stage uit de grond. Sindsdien organiseert hij er minstens één keer per maand samen met andere vrijwilligers een open mic sessie waarop jonge podiumkunstenaars in de kijker worden gezet. Lokale en minder lokale artiesten wisselen elkaar tijdens die avonden af. “You On Stage begon best kleinschalig en lokaal”, vertelt Yannick. “Na vijf jaar bereiken we artiesten uit heel Vlaanderen, Brussel en zelfs een groot deel van Nederland.”

Intussen hebben ze meer dan 60 edities op de teller staan en hebben ze ongelooflijk veel talent over de vloer gehad. “Sommige artiesten stonden bij ons zelfs voor de eerste keer ooit op een podium. Die creatieve zielen zien groeien en openbloeien is een van de mooiste dingen die je als organisator kan meemaken”, weet Yannick. Voor hun vijfjarig bestaan wil de jonge en gedreven bende achter You On Stage een stapje verder gaan. In hun veilige thuishaven Kavka plannen ze van zaterdag 2 tot maandag 4 december een groot literair festijn.

Hoera, de YOS wordt vijf en gaat voor een wereldrecord!

WERELDRECORDPOGING OPEN MIC IN KAVKA

In die drie dagen wil You On Stage een recordpoging ondernemen om zoveel mogelijk artiesten en crews bij elkaar te brengen voor een marathonsessie open mic. Meer dan 100 artiesten uit heel Vlaanderen en grote delen van Nederland zullen dat weekend optreden. De jongste artiest is 4 en de oudste is begin 70. Maar liefst 25 presentatoren zullen het evenement in goede banen leiden.

PRAKTISCH

Waar? Kavka, Oudaan 14, 2000 Antwerpen
Wanneer? Van zaterdag 2 december 19.30u tot maandag 4 december middernacht

Bekijk hier alle details over het event.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!