Nieuws

Corona: wat nu?

Corona: wat nu?

Geschreven door Kavka - 11/03/2020

Corona: wat betekent het voor de events in onze zalen?

Antwerpse provinciegouverneur Cathy Berx heeft tot 31 maart een principieel verbod uitgevaardigd voor alle activiteiten en evenementen in een gesloten omgeving voor meer dan 1000 personen. Dat heeft in principe geen gevolgen voor onze evenementen, aangezien de capaciteit van Kavka Oudaan niet hoger ligt dan 350 personen en die van Kavka Zappa niet hoger dan 950 personen.

Omdat we vaak samenwerken met externe organisatoren kunnen zij of het management van de artiesten alsnog beslissen om concerten uit te stellen of te annuleren. Alle info over het event waar je tickets voor kocht, vind je op het Facebookevent of op de evenementpagina op onze website. Ook alle info over de geldigheid van tickets op alternatieve data of terugbetaling, kan je daar vinden. Als je zelf niet meer zou willen komen naar een evenement, kan je je ticket op een veilige manier aanbieden via Ticketswap.

Kavka is uiteraard bezorgd over de situatie en volgt alle nieuwe ontwikkelingen op de voet. Aangezien het welzijn en de gezondheid van al onze bezoekers prioritair is, sporen we iedereen aan om de tips voor een goede hygiëne te volgen, zoals het regelmatig wassen van de handen en thuis blijven als je je ziek voelt. Zorg goed voor jezelf en voor de mensen in je omgeving ♡

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!