Nieuws

Eerste vrijwilligersvergadering

Eerste vrijwilligersvergadering

Geschreven door dominator - 06/09/2017

Een nieuwe seizoen betekent een nieuwe vrijwilligersvergadering. Het was een warm weerzien na twee maanden zonder events bij Kavka. Door de heraanleg van het binnenplein veranderde het gebouw van een ontmoetingsplek tijdelijk in een stoffige werf. Des te gelukkig waren wij om iedereen terug te zien, als ook om enkele nieuwe gezichten te ontdekken.

Hoe gaat het er aan toe, tijdens zo’n vergadering? Eerst en vooral: eten. Onthaalvrijwilliger Milou had zich laten gaan en een heerlijke vegetarische maaltijdsoep gemaakt. Eens de honger gestild en de reisverhalen uit de doeken gedaan, schudde Petra iedereen wakker. Er staat namelijk een najaar voor de boeg zoals we er al lang geen gezien hebben. Meer dan 50 evenementen in Kavka en Zappa! De vrijwilligersteams splitsen zich op en de taken worden verdeeld. Techniek, bar, permanentie, promotie en communicatie … Zonder een team topvrijwilligers zou Kavka, Kavka niet zijn. Een ding is zeker, dit wordt weer een seizoen om nooit te vergeten

Heb je zelf zin om je handen uit de mouwen te steken, een hele hoop toffe mensen te leren kennen en zelf initiatieven te lanceren? Stuur dan een mailtje naar petra@kavka.be en wie weet komen we jou tegen op een volgende vrijwilligersvergadering!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!