Nieuws

Kavka sluit weer even de deuren

Kavka sluit weer even de deuren

Geschreven door Kavka - 28/10/2020

Waar we vorige week al bang voor waren, wordt vandaag helaas realiteit: Kavka gaat vanaf woensdag 28 oktober 22:00 uur weer even dicht voor het publiek, en dat voor onbepaalde tijd. 

Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid in de strijd tegen het coronavirus, beseffen dat de genomen maatregelen nodig zijn en willen ons dus solidair opstellen om de zorg te ontlasten. Alleen samen kunnen we corona verslaan, en dat door onze sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Helaas horen concerten, workshops, repetities, vergaderingen … niet bij de strategie die we daarvoor moeten volgen, hoe coronaproof die ook georganiseerd worden. Het is tijd om de pauzeknop weer in te drukken. We balen er verschrikkelijk van, maar we beseffen dat het nodig is.

Concreet worden alvast alle activiteiten die tot en met 19 november gepland stonden in Kavka Oudaan of Kavka Zappa geannuleerd of verplaatst. In het geval van verplaatsing blijven de eerder aangekochte tickets geldig, in geval van annulering worden de tickets terugbetaald. Als je tickets had voor een event dat georganiseerd werd door een externe partner neem je best met hen contact op (zie de lijst met getroffen events hieronder). Updates plaatsen we zo snel mogelijk op de eventpagina op onze website en op Facebook.

Maar! Dat we onze deuren sluiten betekent niet dat we compleet stilvallen. De BAAS-sessies gaan online gewoon door en Mind The Gap blijf ook thuisloze jongeren opvangen en begeleiden. Verder bekijken we welk aanbod we digitaal kunnen uitwerken voor jongeren. Stilzitten zit immers niet in ons dna en we willen nog steeds de plek blijven waar jongeren terecht kunnen, of dat nu fysiek of digitaal is. Jullie horen dus nog van ons! 

Bedankt voor jullie begrip en geduld 🖤

GETROFFEN EVENTS

Kavka Oudaan

Kavka Zappa

  • 07.11 APART Lũpḁ Gang Gang Quartet + Glasshelder (Kavka)
  • 11.11 La Dispute (MCLX)
  • 13.11 Relevant IV: The Rebirth (Relevant)
  • 03.12 Poppy (MCLX)
Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!