Nieuws

LAFS#5

LAFS#5

Geschreven door Kavka - 18/08/2020

Love at first Sight #5 – het festival met werk van (nieuwe) makers – gaat door! Zeker nu is het van belang om een platform te bieden aan de nieuwste generatie theatermakers. Tien Antwerpse partners stelden een covidproof programma samen dat loopt van 17 t.e.m. 26 september 2020. Tickets zijn te koop vanaf 21 augustus.

Love at first Sight: een festival met werk van (nieuwe) artiesten op diverse plekken in hartje Antwerpen, kort na de zomer, en samengesteld door een tijdelijke alliantie van De Studio, Kultuurfaktorij Monty, d e t h e a t e r m a k e r, Troubleyn, Zuidpool, hetpaleis, kavka, wp Zimmer, deSingel en Toneelhuis.

Love at first Sight is geen ‘best of’, maar een reeks projecten die ons hart sneller doen slaan. Samen schilderen deze producties het klimaat waarin makers van hier en nu zich bewegen, en spannend, poëtisch en confronterend werk maken. Een bom verbeelding in Antwerpen, gespreid over twee septemberweekends. Elke dag vallen verschillende projecten te combineren.

Love at first Sight #5
17 t.e.m. 26 september 2020
diverse uren ー diverse locaties

Alle info: loveatfirstsight.be

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!