Ruimte

Danszalen

Kavka Oudaan heeft twee grote en twee kleine danszalen. Ze kunnen gebruikt worden voor dans-, theater- of kunstprojecten, maar ook voor workshops of zelfs voor vergaderingen.

De grote danszalen zijn 72 m2 groot. Er kunnen 40 personen binnen. In één van de grote danszalen liggen breakdancematten.

De kleinere danszalen zijn 48 m2 groot. Er kunnen 20 personen binnen.

Alle danszalen hebben houten vloeren, spiegels en een geluidsinstallatie met mp3-aansluiting. Je dient zelf een koppelstuk mee te nemen indien je telefoon/geluidsdrager geen standaard aansluiting heeft. De nieuwste generatie iPhones heeft bijvoorbeeld een tussenstukje nodig om te kunnen werken in de danszalen.


Algemene voorwaarden

 • Danszalen
 • Danszalen
 • Danszalen
 • Danszalen

Dansen in Kavka Oudaan

Wil je (met een dansgroep) komen repeteren of wil je een lessenreeks organiseren in een van onze danszalen? Neem dan contact op om te informeren naar de beschikbaarheid. Wil je een specifieke danszaal gebruiken (bijvoorbeeld met breakdancematten), vergeet dat dan zeker niet te vermelden in je aanvraag.

Danszaal aanvragen

Stappenplan

 1. Je dient een aanvraag in om een lokaal te gebruiken.
 2. We bekijken of het lokaal op het gewenste moment vrij is.
 3. We laten je via mail of telefoon weten of je reservatie gelukt is.
 4. Op de dag van je evenement kom je je aanmelden aan ons onthaal. Daarna kan je het lokaal gebruiken.

Nog vragen?

 1. Nikki Surinx

  Nikki Surinx

  Programmator
  Lokalen & Expo

  (zij/haar)

  nikki@kavka.be

  Contacteer Nikki Surinx
Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!