Nieuws

Maak jij de zomer van Kavka?

Maak jij de zomer van Kavka?

Geschreven door Kavka - 28/11/2017

Kavka zoekt creatieve invulling binnenplein

Tijdens de zomer van 2017 werd het binnenplein van Kavka grondig onder handen genomen. In plaats van overspoeld te worden door terrasmeubilair, parasols en verkoelende drankjes werd het plein platgewalst door bulldozers en graafmachines. Nu die werken achter de rug zijn en het plein plechtig werd ingewijd, staan we weer klaar om een nieuw zomerproject te ontvangen. Maak jij de zomer van 2018 in Kavka?

We zijn op zoek naar een meerwaarde voor de Antwerpse zomer, een jong en fris initiatief. Denk zomerbar, buitenkantoor, openluchtcinema, sportparcours, urban garden, marktruimte, openluchtfitness, speakersforum, galerij, minigolf … Laat de ideeën maar komen!

Wat we verwachten

Weet je al tot in het detail hoe je project eruit moet zien? Prima! Heb je een plan maar weet je nog niet hoe je dat verder kan uitwerken? Ook goed! Één, drie, vijf of zeven dagen per week ons plein inpalmen? Het kan allemaal!

Zet je idee op papier en we bekijken of we er samen mee verder kunnen. Tot aan de zomer kan je (eventueel onder begeleiding) werken aan de voorbereidingen van je project zodat je het in de zomer zelfstandig kan runnen.

Praktisch

Mail je voorstel ten laatste op zondag 31 januari door naar robin@kavka.be. De geselecteerden worden uitgenodigd om hun idee te pitchen voor een jury. Begin maart kan je het project beginnen uitwerken.

Meer info

Het plein is 17 meter breed en 34 meter lang. Voor meer info kan je terecht bij robin@kavka.be.

  • Maak jij de zomer van Kavka?
  • Maak jij de zomer van Kavka?
  • Maak jij de zomer van Kavka?
Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!