Nieuws

BAAS BURO zoekt starters!

BAAS BURO zoekt starters!

Geschreven door Kavka - 16/01/2020

In de categorie buitenkansen voor jonge ondernemende zielen: BAAS BURO heeft ruimte en plaatsen vrij!

Kleine bedrijven worden groot, en dat betekent ook dat BAAS ze op hun eigen voeten laat staan.

Boeken werden gepubliceerd, websites en digitale identiteiten kregen vorm, ettelijke podcasts veroverden de lage landen en zelfs artificiële intelligentie vond een zijn weg naar het BURO.

Op BAAS BURO kan je gebruik maken van de ondernemende springplank, inhoudelijke en praktische ondersteuning, een belachelijk breed netwerk van partners, antwoorden in mensentaal op al uwer menselijke vragen. Om nog maar te zwijgen over de inspirerende starters waar je mee zal samenhuizen!

Toch, even tot de orde van de dag: kleine start-up, eenzame freelancer of brandend van ambitie? BAAS biedt ruimte, een netwerk en ondersteuning aan! Mailen, bellen, facetimen, Linked-innen … Mathias biedt antwoorden op je vragen via mathias@baasbaas.be!

BAAS BURO – Kavka, Oudaan 14, 2000 Antwerpen

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!