Nieuws

Een duwtje in de rug voor muzikanten

Een duwtje in de rug voor muzikanten

Geschreven door Kavka - 12/06/2018

Droom je ervan om met je muzikaal project een nieuwe EP uit te brengen of een videoclip op te nemen voor een van je nummers? Maar spat die droom als een zeepbel uit elkaar als je het prijskaartje ziet dat daaraan hangt? Dan is crowdfunding misschien wel iets voor jou!

Samen met reward-based crowdfundingplatform Ulule organiseren we op woensdag 27 juni Pitch Pitch Night – Music Edition in Kavka. Een avond waar we je een podium bieden om je muziekproject voor te stellen aan een live publiek (vol potentiële funders!) en waar je kans maakt op fantastische prijzen. Naast de publieksprijs (€ 500 extra financiering voor je crowdfundingcampagne) en de fooi, bieden we vanuit Kavka ook nog een juryprijs aan die bestaat uit 50 uur repetitieruimte en het gebruik van onze concertzaal voor bijvoorbeeld … een albumrelease!

Voorwaarden om mee te doen?

  • Een crowdfunding campagne lanceren voor 27 juni,
  • en binnen de categorie muziek passen.

Niet twijfelen, gewoon doen. Inschrijven doe je hier!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!