Nieuws

VIDEO – Knutselen voor de klimaatmars

VIDEO – Knutselen voor de klimaatmars

Geschreven door Kavka - 27/02/2019

Week na week gaan in heel België klimaatacties door en deze keer maken Youth For Climate en Students For Climate er iets groots van in Antwerpen. Omdat Kavka gelooft in een groene toekomst en om de geëngageerde jeugd een hart onder de riem te steken, stelden we ons huis woensdag open om samen te knutselen aan slogans voor de klimaatmars van Youth For Climate & Students For Climate met Greta Thunberg.

Wij voorzagen oud karton, doeken en restjes verf. Verschillende jongeren kwamen brainstormen, schrijven, schilderen en tekenen. Tegen het einde van de dag waren ze volledig klimaatmarsproof!

Gazet van Antwerpen kwam filmen terwijl we onder een veel te warme februarizon creatieve slogans bedachten, check hier het resultaat!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!