Nieuws

Hoera, we gaan weer (beperkt) open!

Hoera, we gaan weer (beperkt) open!

Geschreven door Kavka - 12/06/2020

Na bijna 100 dagen kunnen we eigenlijk de deuren van Kavka Oudaan weer opengooien, zij het in beperkte mate. Op concerten en feesten is het nog even wachten, maar vanaf maandag 15 juni zal er wél opnieuw lokaalgebruik mogelijk zijn. Dat betekent dat er opnieuw vergaderd, geworkshopt, gedanst, gerepeteerd en ge-dj’d kan worden.

De ruimtes kunnen opnieuw gebruikt worden, maar er gelden uiteraard nog steeds maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo is de maximale bezetting van de lokalen lager dan gewoonlijk:

  • vergaderzalen: 4 personen
  • repetitieruimte: 3 personen
  • dj-repetitieruimte: 4 personen
  • grote danszalen: 7 personen
  • kleine danszalen: 4 personen
  • expo: 3 personen

Omdat we overdag fungeren als stille studieruimte, zijn ook de uren waarop ruimtes gebruikt kunnen beperkt:

  • vergaderzalen en danszalen zijn beschikbaar tussen 18.00u en 22.00u
  • (dj-)repetitieruimtes en expo zijn beschikbaar tussen 10.00u en 22.00u

Heb je interesse om een vergaderzaal, een danszaal, een (dj-)repetitieruimte of expo te gebruiken voor minstens twee uur? Mail dan naar nikki@kavka.be voor meer info en voorwaarden. Let op: de ruimtes kunnen voorlopig énkel via dat e-mailadres gereserveerd worden, dus niet telefonisch of via een ander adres. Bovendien neemt GAST vanaf 1 juli zijn intrek in het gebouw, waardoor het lokaalgebruik vanaf dan aan hen is voorbehouden.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!