Nieuws

Verklaring over druggebruik op events

Verklaring over druggebruik op events

Geschreven door Kavka - 26/01/2019

Gisterenavond werd in Kavka Zappa een evenement stilgelegd door de politie omdat een deel van de bezoekers betrapt werd op druggebruik. We betreuren dat ten zeerste, maar staan volledig achter de actie.

Kavka voert een strikt zerotolerancebeleid voor druggebruik op al haar locaties. Als jongerencentrum faciliteert Kavka organisatoren met ruimte en begeleiding om hun concepten uit te werken. We doen er vanuit Kavka alles aan om het gebruik van verdovende middelen af te raden door onder andere een expliciete vermelding te maken van ons beleid op de eventpagina, security op het event in te zetten en controle aan de wc’s te voorzien. Als lid van Quality Nights engageren we ons om een kader te scheppen waarin jongeren veilig kunnen feesten.

We bekijken intern en in samenwerking met de Stad Antwerpen hoe we situaties als deze in de toekomst kunnen vermijden.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!