Nieuws

Week van de Belgische Muziek 2022

Week van de Belgische Muziek 2022

Geschreven door Kavka - 06/02/2022

Afgelopen week kon je in onze gang je favoriete artiest/band promoten op ons artiestenbord. Wie weet zie je binnenkort wel één van hen op onze podia! We riepen local bands en artiesten ook op om hun stickers in onze brievenbus te droppen, die we later gaan plakken in ons gebouw. Afgelopen woensdag was er ook de vaste afspraak met DJ-workshop Jammings, die deze week ook helemaal in het teken van de #WVDBM stond. En tot slot hebben we ook een gloednieuwe all-Belgian playlist voor je gemaakt. 50 tracks van eigen bodem: van regelrechte classics tot underground parels. Speciaal voor jou in een handig lijstje dat je hier kan terugvinden. Cover foto: Yong Yello.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kavka Oudaan (@kavka.oudaan)

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!