Nieuws

PLAYLIST – De kantoorwurmen van Musti

PLAYLIST – De kantoorwurmen van Musti

Geschreven door Kavka - 08/12/2020

Musti staat in voor de schoonmaak in Kavka. Hij poetst vooral tijdens en na evenementen. Momenteel is hij ruim twee jaar in dienst, maar omdat hij als vrijwilliger ook al poetste na events zou je kunnen zeggen dat hij die functie eigenlijk al veel langer doet. Benieuwd naar de nummers die hij beluistert tijdens het werken? Check hier zijn playlist!

Waarom heb je voor de nummers gekozen die je in je playlist gezet hebt?
Musti: “Voor mij is het belangrijk dat er een goede beat in de nummers zit en dat de muziek me actief houdt. Op die manier zou je bijna kunnen zeggen dat ik poets op het ritme van mijn playlist. Daarnaast moet de tekst van een nummer me ook aanspreken.”

Als je voor de rest van je leven één nummer zou moeten kiezen om eindeloos naar te luisteren, welk zou dat dan zijn?
“Oei, dat is een hele moeilijke vraag! Ik ga daarom drie nummers geven: ‘Blah Blah Blah’ van Armin van Buuren, ‘Children Of Today’ van Blasterjaxx en ‘Love Like There’s No Tomorrow’ van The War and Treaty.”

Welk nummer moeten ze zeker draaien tijdens het eerste feestje na de coronacrisis?
“Dezelfde drie nummers als hierboven graag!”

Welke band staat bovenaan je lijst om in concert te zien na de coronacrisis?
“Ik zou heel graag Skillet eens live zien.”

Hoe heeft de coronacrisis je werk beïnvloed?
“Aangezien onze gebouwen gesloten zijn voor het publiek, werk ik nu veel minder. Toch ga ik regelmatig alles ontsmetten, want de sommige co-workers en collega’s gebruiken het gebouw wel.”

Waar hou je jezelf mee bezig tijdens deze periode?
“Netflixen, me vervelen en af en toe gaan werken.”

Wat mis je het hardst aan Kavka?
“Eigenlijk kon ik best veel klagen over de nachten in Kavka, over de dronken bezoekers en over hoe smerig alles wel kon worden tijdens events. Maar nu mis ik dat zelfs!”

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!