Nieuws

Blokken in Kavka Oudaan

Blokken in Kavka Oudaan

Geschreven door Kavka - 25/11/2020

Vanaf morgen staan onze deuren ook open voor studenten! Blokken in onze dans- of concertzaal? Het kan zomaar, ze staan anders toch maar stof te vangen.

Studeren in coronatijden is voor niemand makkelijk. Heb je thuis of op kot geen geschikte plek om te studeren? Ben je het daar beu gezien of wil je geïnspireerd worden door de omgeving van een andere locatie? Dan ben je meer dan welkom om bij ons veilig te komen studeren!

Wisten jullie trouwens dat:
📎 Kavka Oudaan, op het gigantische gebouw van Den Bell na, de meeste studieplekken in de aanbieding heeft?
📎 Kavka Oudaan als enige 12 uur per dag beschikbaar is en één van de weinige plekken is waar je ook ’s avonds terecht kan?
📎 Kavka Oudaan één van de weinige plekken is waar je ook op zaterdag kan komen studeren?

Vanaf donderdag 26 november tot en met zaterdag 26 januari kan je bij ons terecht om te studeren. Kavka Oudaan wordt elke dag opengesteld voor studenten van 10:00 uur tot 22:00 uur, met uitzondering van zondagen en de kerstvakantie.

Reserveer best op voorhand je plek via deze pagina.

Succes! 🍀

  • Blokken in Kavka Oudaan
  • Blokken in Kavka Oudaan
  • Blokken in Kavka Oudaan
  • Blokken in Kavka Oudaan
  • Blokken in Kavka Oudaan
Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!