Nieuws

BOOM BOOM POW is back!

BOOM BOOM POW is back!

Geschreven door Kavka - 31/10/2019

Wat in 2010 startte als een twee maandelijks urban jongerenevenement, groeide snel uit tot een vaste waarde binnen de Antwerpse scène met op de affiche namen als Broederliefde, NoMoBS, Ronnie Flex, Kleine Ben & King B en Cho. Begin 2014 vond de laatste editie plaats, maar 23 november november organiseren Bumaye en Kavka de eerste editie van een nieuwe generatie Boom Boom Pow!

 

De eerste artiest die we daarvoor mogen aankondigen is niemand minder dan de onvergelijkbare Bryan MG. In een unieke mix van Nederlands, Frans en Engels maakt hij hiphop, pop, rap en r&b. Met 9 miljoen streams op zijn debuut EP ‘MGSeason’ en 450.000 maandelijkse luisteraars op Spotify is Bryan MG goed op weg om een vaste waarde te worden in het muzieklandschap. Kom hem dus zeker checken op 23 november!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!