Nieuws

De Kavka Workshops zijn er weer!

De Kavka Workshops zijn er weer!

Geschreven door Kavka - 10/10/2018

Yes, alsof jullie op school nog niet genoeg leerstof door jullie strot geramd krijgen. Dat beseffen we, en daarom zijn deze workshops gewoon net een tikkeltje anders. Ze gaan over dingen die jullie interesseren. Vaak is de vraag om een bepaalde workshop te organiseren zelfs van jullie gekomen. En wat jullie er leren, kunnen jullie in een van onze vrijwilligersteams meteen toepassen. Of je eigen project mee starten.

Vrijwilligers, voel jullie dus geroepen om mee te doen of om zelf een voorstel te doen. (Nog)-niet-vrijwilligers, jullie zijn ook meer dan welkom om jullie skills te komen aanscherpen en om van de Kavka-sfeer te komen proeven. We moeten jullie wel waarschuwen: de kans dat je blijft plakken, is reëel.

PRAKTISCH

De workshops gaan telkens door op dinsdagavonden vanaf 19.00 uur in Kavka Oudaan (Oudaan 14, 2000 Antwerpen).

Check deze pagina om op de hoogte te blijven van het aanbod!

Deze reeks workshops organiseert Kavka samen met Vormingplus Antwerpen.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!