Nieuws

Kavka 2020

Kavka 2020

Geschreven door Kavka - 30/12/2020

2020 was een onvergetelijk jaar én een jaar om zo snel mogelijk achter ons te laten. Maar we doen dat niet zonder nog één keer goed na te trappen, want dit was er toch eentje voor de geschiedenisboeken. Ondanks alles zat Kavka niet stil: we bedachten een alternatief aanbod, lanceerden nieuwe projecten en tackelden elke tegenslag alsof we in de pro league speelden. Wie had trouwens ooit gedacht dat er mondmaskers tussen onze merch zouden belanden?

De afgelopen maanden voelden als een veel te lange actiefilm die op den duur al zijn geloofwaardigheid kwijt is en daarom boksten wij geheel in dat thema een jaaroverzicht ineen. Ga nog één keer met ons op de rollercoaster. Daarna is het over & out met 2020!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!