Nieuws

Open Call: RAAT

Open Call: RAAT

Geschreven door Kavka - 20/01/2020

RAAT is een open stadslabo in het centrum van Antwerpen waar jong opkomend creatief talent ondersteund wordt. In 2020 wordt RAAT ter beschikking gesteld aan tien vernieuwende initiatieven of projecten om samen het programma mee vorm te geven.

Wat biedt RAAT?
– Je krijgt de kans om gedurende drie weken in RAAT te creëren en je werk te tonen.
– Je krijgt een productiebudget.
– Je wordt ondersteund bij de organisatie van je publiek evenement.
– Je wordt opgenomen in de communicatie van RAAT, Kavka en AAIR.

Voor wie?
– Kunstenaars en creatievelingen van alle mogelijke strekkingen.
– Individuen of collectieven.
– Tussen 16 en 35 jaar oudStel je kandidaat.

Meedoen?
Je kandidatuur dient volgende zaken te omvatten:

– Je profiel: een korte voorstelling van jezelf of je collectief. Vermeld hierbij ook de leeftijd van iedereen die betrokken is bij het project.
– Je projectvoorstel: hierin vertel je wat je in de ruimte wil doen, wie je doelgroep is en wat de meerwaarde van de ruimte (en de locatie) is voor jouw project. Eventueel ook enkele beelden ter illustratie van je idee.
– Een timing: de ruimte wordt ter beschikking gesteld voor een periode van drie weken. Binnen dat tijdsbestek moet je tijd voorzien voor creatie, opbouw, publieke (toon)momenten en afbraak. Indien je project geselecteerd wordt, krijg je een tijdsblok van drie aansluitende weken toebedeeld ergens tussen 1 april 2020 en 1 april 2021. Als er periodes zijn die voor je project absoluut niet mogelijk zijn, gelieve ons daar dan van op de hoogte te brengen.
– Een begroting: elk geselecteerd project ontvangt een productiebudget van max. € 1500. Binnen dat budget voorzie je (naargelang de noden van je project) ruimte voor gages, materiaalkosten, communicatie*, transportkosten, catering, etc.

(*Je project wordt standaard opgenomen in de online communicatie van RAAT, Kavka en AAIR. Ontwerpen worden opgemaakt binnen de huisstijl van RAAT. Als het voor jouw project belangrijk is om met een externe vormgever samen te werken of gebruik te maken drukwerk, calculeer je dat in de begroting in.)

Dit alles verzamel je in één PDF van max. 3 pagina’s (A4) en max. 10MB. Verstuur je kandidatuur voor 15 februari 2020 naar info@kavka.dv met als onderwerp kandidatuur RAAT. Op 2 maart 2020 kom je te weten of jouw project geselecteerd werd.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!